Bel gelijk: 0599 - 313624

Lesinformatie

Hieronder leest u meer over de (privé)zwemlessen voor diploma A, B en C. Vul het aanmeldformulier in om uw kind of uzelf op te geven voor zwemles. De gegevens komen dan direct in ons leerlingvolgsysteem te staan. Ook hiermee houden we u op de hoogte van de voortgang. Voor het aanmelden bij andere lessen, zoals Aquajoggen, Fifty-fit en Ouder & kind zwemmen kunt u bericht sturen via het contactformulier. We sturen zo snel als mogelijk reactie.

 

Zwemlessen voor diploma A B en C

Deze zwemlessen worden op alle dagen gegeven;

Lees hier meer over zwemlessen voor diploma A, B en C                                            

Privé zwemles

Privé zwemles wordt in overleg op alle dagen gegeven.
Lees hier meer over privé zwemlessen en de mogelijkheden

 

Fifty-fit

Fifty-fit wordt op maandag en donderdag om 9.00 uur gegeven en op vrijdag om 8.45 uur.
Lees hier meer over Fifty-fit

 

Aquajoggen

Aquajoggen wordt op maandag om 18.15 uur, op dinsdag om 9.00 uur, op woensdag om 20.00 uur en op vrijdag om 9.15 uur gegeven.
Lees hier meer over Aquajoggen
 

Ouder & kind zwemmen

Ouder & kind zwemmen wordt op woensdag gegeven om 9.00 uur voor kinderen tot en met 1 jaar. Woensdag van 9.30 tot 10.00 uur en van 10.00 tot 10.30 uur voor kinderen van 2 jaar en ouder en op donderdag om 9.30 uur voor alle leeftijden.
Lees hier meer over Ouder & kind zwemmen

 

Vriend en vijand

De les Vriend en vijand is geschikt voor zowel de jonge als iets oudere kids. Lees hier meer over Vriend en vijand.

 

Therapie zwemmen

Therapie zwemmen wordt op maandag om 13.00 uur en op maandag om 19.00 uur gegeven. Deze les is speciaal voor mensen die lichamelijke klachten hebben en gedoseerd willen bewegen.

Afvalzwemmen

Wil jij afvallen en je vitaler voelen? Kom dan naar afvalzwemmen! Harold Hut van Vitaal Voeding en Beweging zal een intakegesprek met je doen, om zo jouw afvalplan te starten. Je krijgt een voedingsschema, wordt wekelijks gewogen, krijgt advies én zwemt per week een half uur om calorieën te verbanden. Tijdens het zwemmen van de baantjes gebruik je al je spieren. Beweging in het water heeft als groot voordeel, dat er geen vervelende druk op je gewrichten komt te staan. Door persoonlijke coaching én verandering van eet- en beweegstijl bereik je meer met minder kilo’s.

Voor aanmelding mail info@vitaalbijharold.nl of bel 06 413 990 74.